Frugtsyre - også kendt som AHA

Kan det virkelig være rigtig at det er så godt - og hvad kan det gøre for dig og din hud?

Frugtsyre er en af de ingredienser vi som behandler elsker at hive op af hatten, da det altid giver nogle synlige resultater. 
Vi får ofte rigtig mange spørgsmål til hvorfor det er så godt, så i dag skal vi snakke lidt om vores yndlings ingrediens “frugtsyre”. 

 Se vores anbefalede frugtsyre her

 

Video af Lisa som snakker frugtsyre 👇🏻Hvad er Frugtsyre/AHA’er i hudpleje?

AHA’er (alpha hydroxy acids) er typer af frugtsyre fundet i bla. citrusfrugter, mælk, mandler og sukkerrør (sidstnævnte er den mest anvendte, da den har den mindste molekyle-størrelse og derved kan trænge lettest ned i huden).

Hvad gør frugtsyre?
-Trænger dybt ned i huden og booster kollagen, gennemstrømning og cellefornyelsen. (Dette er der reelt ikke mange ingredienser der kan lige så effektivt!)
-Opløser “propper” af talg og urenheder.
-Udjævner hudens overflade dvs. mindsker porrestørrelse, pigmentpletter og ar.
-Øger hudens evne til at optage fugt.
MED ANDRE ORD - Frugtsyre forbedre spændstighed, glød, mindske uren hud, giver jævnere udseende, samt øger hudens fugtniveau.

Hvem kan bruge vores frugtsyret?
Som udgangspunkt kan alle bruge den frugtsyre vi forhandler, på nær dem med hyper sensitiv - eller fejlbehandlet hud, svær rosaces, eller andre hudsygdomme. Her skal vi se huden til en konsultation, inden vi kan vurderer. 
MEN de fleste kan dog bare springe ud i det. :)

OBS! Frugtsyreprodukter er sammensat ultra forskelligt fra mærke til mærke og kan derfor svinge meget i koncentrationen af frugtsyre, samt pH værdi. 
Vi vælger derfor kun at udtale os om den vi har valgt at forhandle og som vi elsker! :)

Vi anbefaler dette produkt

Efterlad en kommentar