Ved udeblivelse vil man blive opkrævet 100% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at afsætte tiden til anden side.

Afbud skal ske (senest) 48 timer inden den reserverede/bookede tid. Det vil sige, at bliver man forhindret, skal afbud ske senest 48 timer inden aftalens starttidspunkt enten online, via mail, eller telefon.
Afbud senere end 48 timer vil blive anset som udeblivelse.

Vi sørger selvfølgelig for at oplyse om vores afbudspolitik inden du booker online i et pop up felt. Du bliver altså oplyst om vores afbudspolitik og bedt acceptere denne, før du får mulighed for at booke din tid. 

Når du reservere/optager vores tid (en til en) som behandler i online-kalenderen, er det ikke muligt for andre at booke den. Vi regner derfor med at vi har en aftale og anser tiden for din, hvis ikke vi var hørt andet fra dig inden 48 timer før behandlingens start. 

Vi sætter altid god tid af til din behandling - både så du får det resultat du betaler for, men også så der er tid til at gøre rent, sprittet af og klargøre til dig inden du kommer, derfor er afbud i så god til som muligt, en værdsat hjælp for os.

Vi har fuld forståelse for at det hele skal gå op, så derfor bruger vi også meget tid på at hjælpe med ændringer af aftaler. Bare hiv fat i os inden de 48 timer (gerne før) så hjælper vi hjertens gerne :) Vi er til at fange på mail, telefon og de sociale medier. 

Tusind tak for at lægge jeres hud i vores hænder.
I gør det muligt for os som mindre virksomhed, at arbejde med vores passion hver dag. 

De bedste hilsner
Lisa & Caroline

 

info@beautybanana.dk | 61712370