Brow Henna er en helt ny og revolutionerenden bryn-behandling til dig der ønsker et længerevarende resultat, med mere fylde og form.

Kr. 495,-

* Farvning af vipper kan tilkøbes for 150,- 

Behandlingen

Behandlingen starter ud med en grundig eksfoliering af brynområdet, hvorefter der foretages en nøje opmåling af den ønskede form.
Både hud og hårstrå farves derefter med naturlig semi-permanent henna, der giver det lækre fyldige look. Til slut tilrettet brynformen med mild voks, så de får et fint løft og står helt skarpt.
 

Henna-tatoveringen holder på huden i alt fra 5-14 dage, alt efter hudtype og hvor god man er til at "passe på" sine nye Henna Brows.
Farven på hårene holder helt op til 4-6 uger.
Henna behandlingens varighed er 45-60 minutter, hvorefter det anbefales ikke at få vand, olie eller hudplejeprodukter på det behandlede område i 24 timer efter da dette vil forringe et holdbart resultat. 


OBS - Ønsker du et længst mulig holdbart resultat af farve på huden, vil Henna bryn virke mørkere de første 24-48 timer inden de fader til og bliver helt perfekte, det kan derfor være en fordel at lægge behandlingen op til en weekend, eller et par dage før et bryllup, eller hvad man nu måtte have af planer. :)

  
Om produktet

Farven der anvendes til Brow Henna er specifikt udviklet til denne type behandling og bør derfor ikke forveksles med almindelig henna farve.
Brow Henna farven er mere holdbar end ved almindelig brynfarve og samtidig mere plejende.

De som har oplevet allergiske reaktioner i forbindelse med henna farve på rejser i udlandet, skyldes PPD og PTD som findes i sort henna farve. I EU og danmark anvendes PPD og PTD kun i meget små mængder og ved denne type behandling er indholdet langt under den tilladte grænse.

Har du brug for vejledning eller er du i tvivl om hvorvidt Brow Henna er noget for dig er du altid velkommen til at tage kontakt

Info@beautybanana.dk
(+45) 61 71 23 70