En revolutionerenden naturlig bryn-behandling til dig der ønsker et længerevarende resultat, med mere fylde og form. 

Henna Brows Kr. 495,-
(LASH TINT - Farvning af vipper kan tilkøbes for 150,-)

 

BEHANDLINGEN
Behandlingen starter ud med en grundig eksfoliering af brynområdet, hvorefter der foretages en nøje opmåling af den ønskede form. 

Både hud og hårstrå farves derefter med naturlig semi-permanent henna, der giver det lækre fyldige look. Til slut tilrettet brynformen med mild voks, så de får et fint løft og står helt skarpt. 

Henna-tatoveringen holder på huden i alt fra 5-14 dage, alt efter hudtype og hvor god man er til at "passe på" sine nye Henna Brows.
Farven på hårene holder helt op til 4-6 uger.
Henna behandlingens varighed er 30-50 minutter, hvorefter det anbefales ikke at få vand, olie eller hudplejeprodukter på det behandlede område i 24 timer efter da dette vil forringe et holdbart resultat. 

OBS
Ønsker man det mest holdbare resultat muligt af henna farven på huden, skal det have lov at trække fuld tid, hvor brynene da vil virke mørkere de første 24-48 timer.
Det kan derfor anbefales at lægge sin tid 2-3 dage før et event eller lign.

 

  
Om produktet


Hennafarven der anvendes til Henna bryn er specifikt udviklet til netop denne type behandling og bør derfor ikke forveksles med almindelig henna farve.

Henna Brows farven er mere holdbar end ved almindelig brynfarve og samtidig mere plejende.

De som har oplevet allergiske reaktioner i forbindelse med henna farve på rejser i udlandet, skyldes PPD og PTD som findes i sort henna farve. I EU og danmark anvendes PPD og PTD kun i meget små mængder og ved denne type behandling er indholdet langt under den tilladte grænse.

Har du brug for vejledning eller er du i tvivl om hvorvidt Henna Brows er noget for dig er du altid velkommen til at tage kontakt

Info@beautybanana.dk
(+45) 61 71 23 70