Hvad er Dermaroller?

Dermaroller er er det originale mærke inden for microneedling-teknikken, hvor man med små fine nåle perforerer hudens øvre lag og “snyder” den til at sætte gang i helingsproces. På den måde dannes nye friske hudceller, som gør at hudstrukturen forbedres og bliver mere jævn.
Samtidig øges blodgennemstrømning og hudens kollagendannelse, så huden igen fremstår mere fast og fyldig. Dermaroller kalder dette for CIT (Collagen-Induction-Therapy) og med deres mange anerkende og veldokumenterede behandlingsresultater, er dette en teknik der er værd at lægge mærke til især inden for resultatorienteret hudpleje.

Hvem kan bruge Dermaroller?

Dermaroller er til dig som ønsker forbedring af:
- Hudens struktur
- Porestørrelse
- Akne ar
- Pigmentering / Solskader
- Linjer / Tabt fylde
- Tørhed / Dehydrering
- Glød

Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger med den originale DERMAROLLER® 

DERMAROLLER - Start up
+ Home Care Kit
Ansigtsbehandlingen til dig som gerne vil igang med Dermaroller® hjemmekit - vi ruller, vejleder og instruerer dig i hvordan du med netop din hud, opnår de bedste resultater hjemme.
Hele ansigtet rulles med de fine 0,2 mm nåle der løsner tørre hudceller, vækker mikrocirkulationen, samt øger optagelsen af de efterfølgende aktive ingredienser.
Efter rulningen tilføres aktiv A-vitamin lipopeptide-serum der opstrammer, booster kollagendannelsen og hjælper den nyopstartede helingsproces. Dernæst gennemfugtes huden med hyaluronsyre sheet-mask, mens du slapper af på den varme briks. Til slut beroliges huden med kølige sten og påføres en besluttende barriere creme.
Resultatet er en strålende plumpet hud og du er nu klar til at fortsætte rulningerne hjemme, med dit nye Home Care kit.
Kr. 2600,-
(inkl. Home Care Kit)

 
DERMAROLLER - Deep Treat
Vores professionelle Dermaroller ansigtsbehandling reducerer ar, fine linjer
rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.
Huden påføres først en bedøvende creme, mens du får en afslappende pause på den den varme briks.
Den medicinske rulle med 0,5-1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske kontrolerede huller i hudens overflade i hele ansigtet, for på den måde at aktiverer kroppens egen helingsproces. 
Dernæst tilføres huden aktiv A-vitamin for at fremme cellefornyelsen yderligere efterfulgt af den afsluttende hyaluronsyre maske.
Huden vil fremstå blussende lige efter, men være dejlig fugtmæt.
Behandlingen kan godt stå alene, men anbefales som kurforløb af 2-6 gange med 6-8 ugers mellemrum for det bedste resultat.
Kr. 3000,-
+ Hals og dellecoté 1000,-
Kurforløb - få den 3 behandling til halv pris.
(gælder kun når den 3 behandling bookes inden for maks 8 uger)

Til dig der ønsker et forløb med "Deep Treat", anbefaler vi altid at du først booker en tid til "Start up," hvor vi vil vurdere din hud og  hjælper dig igang med hjemmerullen.  De bedste resultater opnåes, når huden forberedes med hjemme kittet minimum 3 uger inden den profesionelle behandling og løbende mellem behandlingerne.

Er du allerede i gang med hjemmerullen, skal du som minimum booke en konsultation hvor vi vurderer din hud, hvorefter du fra 48 timer efter, må booke tid til din "Deep Treat" ansigtsbehandling.
Konsultation - Kr. 500,
(De 500,- vil blive fratrukket behandlingens pris, på dagen - altså er den gratis)

Info@beautybanana.dk
(+45) 61 71 23 70