Lash Lift er en vippe-behandling for dig som ønsker at give dine egne naturlige vipper mere længde, volume og et smukt løft der holder i op til 6-8 uger. 

Kr. 459,- uden farvning af vipper 
Kr. 559,- 
med farvning af vipper


Behandlingen

Første i behandlingen isoleres de nederste vipper med en kølende og fugtgivende øjenmaske, der plejer den fine hud omkring øjnene alt imens du skal slappe af på den bløde briks gennem resten af din Lash Lift-behandling.
Ved hjælp af de tilpassede bløde vippeskabeloner som lægges på de øvre øjenlåg, løftes de øverste vipper forsigtigt 
op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. 

Derefter påføres Lash Lift permgel, som laver det semi-permanente løft og sætter vipperne i den ønskede form.

Som et ekstra treat påføres den ultimative vippe-fugtmaske "Organic Lash Botox" som er rig på 
naturlige ingredienser som jojobaolie, nigella frøolie og silkeproteiner der styrker og fugter hvert hårstrå i dybden, samt kollagen der booster vippernes vækst. Til slut "lamineres" vipperne med en keratinboostbehandling som rig på ingredienser som Soya og hvedeprotein, der beskytter og forlænger holdbarheden samt får dine vipper til at fremstå ekstra smukke og glansfulde.

Lash Lift behandlingen kan vælges med eller uden farvning af vipper for ekstra intensitet og dybde.

Resultatet efter din behandling er perfekte kurvede mørke vipper, der kan beundres med eller uden mascara. 
Holdbarhed 6-8 uger hvis behandles korrekt

Last lift inkl. farvning, Lash Botox og keratinboost har en varighed af ca. 45 – 60 min. på den bløde briks.

Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 5-6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Efter din Lash Lift behandling 
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

OBS

Vi er alle forskellige og nogle få hårstrukturer kan have svært ved at modtage Semi-permanente behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift.

Er man en af de få der oplever dette, anbefales det stadig at vente 3-4 uger inden der gives et nyt og lidt kraftigere lift, og her er der stadig ingen garanti for at vipperne vil tage bedre imod i anden omgang.

Da det ikke er noget man kan forudsige på forhånd refunderes beløbet heller ikke ved lift der ikke tager ved.

 

Organic Lash Botox og Keratinbehandling

Lash Botox & Keratinbehandling er en særlig dybdegåenden fugtbehandling af dine naturlige hår.
Behandlingen både fugter, genopbygger og plejer de naturlige hår og hjælper dine vipper (eller bryn) forblive stærke, elastiske og glansfulde. Rig på økologiske plejende ingredienser og indhold af collagen, rekonstrueres og genopbygges skadet hår, samt giver et boost til hurtigere og kraftigere vækst.

Hos Beauty Banana vil Organic Lash Botox og Keratinbehandling altid være inkluderet i Lash Lift behandling for optimal pleje efter brug af den semi-permanente permgel der kan have en ellers udtørrende effekt på vipperne.  

Organic Lash Botox og Keratinbehandling kan dog også tilkøbes ved almindelig bryn- og vippefarve behandling til dig der ønsker at forkæle dine vipper eller bryn så de fremstår ekstra smukke og glansfulde. 
Du får automatisk tilbudt behandlingen som tilvalg, når du bestiller tid online til Lash lift og til vippefarvning.

Allergi & Graviditet

Er du allergisk for vippefarve eller permlotion bør du ikke få foretaget denne behandling.

De som har denne type allergi, er som regel selv klar over det og har ofte opdaget det gennem deres opvækst ved reaktioner ved hårfarve eller lignende.
Er du i tvivl, kan du selvfølelig altid bestille tid til en allergitest, dog skal den foretages minimum 48 timer inden din Lash Lift behandling.

Er du gravid er det vigtigt at du selv tager stilling til hvorvidt denne type behandling er noget for dig. Selv om ingen studier viser at denne behandling bør frarådes under graviditet og at det er så lille et område samt kort behandlingstid, er vi alle forskellige og hvad der kan føles rigtig for den ene kan føles forkert for en anden.
Nogen vælger æteriske olier, parfume, hårfarvning, neglelak osv. til og nogle fra under deres graviditet og her er det også dig selv der skal skal tage stilling til hvad der er rigtig for dig.
Mærk efter hvad der føles rigtigt for dig under din graviditet. 

INFO@BEAUTYBANANA.DK
(+45) 61 71 23 70