Beauty Banana er en naturlig hudplejeklinik beliggende på Islands Brygge 17, hvor der udføres effektive og holistiske skønhedsbehandlinger.
I klinikken og på webshoppen kan du handle naturlig og økologisk hudpleje, med omtanke og respekt for hud og miljø.
Produkterne er nøje udvalgt i overensstemmelse med nyeste viden om effektiv og bæredygtig hudpleje. 

 

Webshoppen gik online januar 2016 hvorimod hudplejeklinikken på Islands Brygge åbnede januar 2018. Virksomheden drives i dag af ejer og professionel behandler Lisa Axelsen, som tidligere bl.a. har arbejdet som selvstændig kosmetolog hos den prisvindende kosmetolog Anita Falslund.
I 2020 startede kosmetolog Caroline, som hurtigt fik travlt - også hos hende, mærkes passionen faget, samt hendes evne til at skabe synlige resultater, balance og ro.

 

”Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige vejledning til en kosmetisk- såvel som kvalitetsforbedret hud med styrke, glød og spændstighed. Hudpleje kan sagtens være simpel, også selvom du ønsker avancerede resultater.”

"Alle ansigtsbehandlinger hos os har fokus på effektivitet, men også på kroppen og ligeledes sindet, som i den moderne og travle hverdag godt kan blive glemt.  Vi mener, at vi bør tage pauser hvor vi kan og at de bør inkluderes i så mange handlinger, vi foretager os som muligt. Det vil vi gerne bidrage til, hvorfor det er en selvfølge for os, at en behandling sagtens kan og bør have hele pakken."

Lisa & Caroline